Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk richten we ons op het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis. We kunnen daarbij uw kozijnen en deuren schilderen, maar ook de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder werken we ook geregeld aan schuttingdelen en de buitenkant van de schuur of uw garage.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Buitenschilderwerk is ongeveer eens per vijf jaar toe aan een grondige verfbeurt. Om de juiste frequentie te bepalen is ook de ligging van belang, het buitenschilderwerk op het zuiden en westen is eerder aan onderhoud toe dan het schilderwerk op het noorden en oosten. Dit heeft te maken met de invloed van zon en regen. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, dan is het zeker tijd voor Schildersbedrijf Nellen.Liggende onderdelen zoals vensterbanken, zijn het gevoeligst voor beschadiging van het buitenschilderwerk.

Belang van buiten schilderen

De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is het beschermen van onderdelen zoals houten kozijnen tegen weersomstandigheden. Schilderwerk voorkomt bijvoorbeeld dat hout gaat rotten, waardoor de kozijnen langer mee zullen gaan. Uw huis schilderen zorgt er dus voor dat het er fris en mooi uit ziet. Maar het zorgt er ook voor dat het in goede staat blijft, wat goed is voor de waarde van uw huis.

De uitvoering van buitenschilderwerk

Het is belangrijk dat het buitenschilderwerk van uw woning vakkundig uitgevoerd wordt. Denk aan het schilderen van lastige details of kwetsbare plekken, zoals de onderkant en bovenkant van deuren en kozijnen. Ook de juiste laagdikte van de verf is belangrijk voor de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Denk ook aan een goede voorbereiding, zoals het schuren, voorbehandelen en het repareren van de ondergrond. Er komt dus behoorlijk wat kijken bij buitenschilderwerk. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun schilderwerk uit te besteden aan een schilder. Schildersbedrijf Nellen neemt het graag voor u uit handen!

Wat wij u kunnen bieden

Schilderwerk

Gegarandeerd het beste resultaat.

Houtrot reparatie

Last van houtrot? Wij repareren dit snel en vakkundig!

Latex spuiten

Onze Sigma Latex wordt onder hoge druk verspoten op wanden en plafonds.

Glasweefsel/wandafwerking

Glasvezelbehang eigenschappen: scheuroverbruggend, energie besparend...